BINE AȚI VENIT LA FMCG!

 

 “Modelul nostru de business se bazează pe transparența activitații și vizibilitatea rezultatelor obținute, de către toți clienții noștri. Nevoia marilor producători de bunuri de larg consum este de a găsi un parteneriat cu un furnizor de încredere si cu experiență. Noi, cei de la FMCG, avem încredere că suntem cel mai bun partener pentru compania ta. Provoacă-ne!”

Florian Șerbănuț
Managing Director FMCG MARKETING & DISTRIBUTIE SRL

FMCG Marketing & Distribuție oferă partenerilor săi, companii din industria bunurilor de consum, servicii de merchandising la punctul de vânzare și în jurul acestuia cât și servicii conexe acestuia: raportare, retail audit, sales promotion, implementare POSM, ”gift on pack”.

Angajații noștri sunt instruiți, susținuți de tehnologie avansată și sisteme inteligente pentru a contribui prin activitatea lor la creșterea gradului de transparență, vizibilitate și disponibilitate atât a produselor la raft cât și a serviciilor prestate pentru clienții FMCG.

Soluțiile FMCG:

  • Model de lucru ce permite clienților să-și gestioneze activitatea de merchandising din fiecare POS, urmărind în timp real, prin intermediul aplicației FMCG, evoluția raftului, îndeplinirea obiectivelor de merchandising, prezența produselor la raft, putând interveni acolo unde consideră că este oportun.
  • Măsurăm permanent indicatorii (KPI), crescând transparența și productivitatea, stimulând în acest fel vânzarea.
  • Acoperim toate conturile IKA – Hyper, C&C, Smkt, LKA cât și o serie de POS-uri din TT. Activăm în peste 2700 de locații la nivel național.
  • Propunem parteneriate strategice și proiecte durabile care să permită clienților noștri să valorifice pe termen lung avantajele modelului de lucru al FMCG Marketing & Distribuție.
  • Platforma digitala ce permite administrarea tuturor activităților FMCG cu posibilitatea adaptării rapide la schimbările din piață.  
  • iMS, soluția noastră de afacere prin care toți utilizatorii platformei digitale FMCG pot cunoaște în timp real gradul de realizare a obiectivelor zilnice de mercantizare, pot transmite solicitări specifice la nivelul fiecărui POS. 

Garantăm tratament echitabil tuturor angajaților noștri. Asigurăm condiții corecte care oferă stabilitate și încredere acestora.

FMCG Marketing & Distribuție a fost înființată în 2004, iar primul serviciu activat a fost cel de FMCG Sales Management, externalizat pentru diverși clienți producători/importatori care doreau să-și dezvolte business-ul in România. Astfel, FMCG Marketing & Distribuție, a devenit prima companie pe piața internă ce putea oferi un astfel de serviciu.

Datorită unei preocupări permanente de dezvoltare a serviciilor oferite, în 2005 sunt lansate serviciile FMCG Merchandising, care au devenit în scurt timp cel mai de succes produs al companiei.

Serviciile FMCG Promoting au fost implementate începând cu anul 2006 pentru a putea oferi soluții complete clienților aflați deja în portofoliu. Prin aceste servicii putem acoperi întreaga paleta de activități specifice promoting-ului: sampling, degustare, informare, distribuire flyere, concursuri etc.   

În prezent, prin sistemul nostru integrat FMCG Management, oferim la nivel național soluții complete de merchandising, sales și promoting, atât pentru producătorii și importatorii produselor de larg consum interni, cât și pentru cei care doresc să intre pe piața din România.

Experiența și cunoștințele din retail ne recomandă ca specialiști. Putem asigura cel mai bun suport clienților care doresc o abordare inovativă și de succes a pieței românești.

În domeniile merchandising, sales și promoting, livrăm servicii de înaltă calitate care satisfac cerințele prezente în strategiile clienților nostri. Garantăm un parteneriat de valoare prin fair-play, flexibilitate, proactivitate, onestitate și prețuri competitive.