• Calea Floreasca nr 175, etaj 6, partea A, sector 1, Bucuresti
  • +40 729 996 328

Welcome

FMCG Management este o companie 100% românească care de peste 20 de ani ofera servicii de retail la punctul de vânzare.

Pentru clientii nostri oferim servicii de merchandising, sales, audit si implementare POSM lucrand îndeaproape cu acestia pentru a înțelege nevoile lor si a crea soluții unice la punctul de vanzare.

Experiența noastră, susținută de solutia software FMCG (iMS), permite o gestionare eficienta a resurselor, maximizand rezultatele clientilor nostri.

0
ani
de servicii de merchandising, sales, audit si implementare POSM

Mesaj CEO

Florian Șerbănuț​

În urmă cu 20 de ani, am decis să intru în antreprenoriat lansand in piata un serviciu unic de management al vanzarilor externalizat cu dorința de a oferi excelență într-un context în care ofertele existente nu satisfăceau pe deplin nevoile clienților. Era o perioadă de început a retailului modern în care cu toții învățam din dinamica rapidă și în continuă schimbare a pieței.

Decizia mea a fost fundamentată pe experiența în managementul vânzărilor și pe o analiză atentă a nevoilor pieței de la acel moment. Am realizat că retailul modern era într-o expansiune rapidă și că producătorii și distribuitorii aveau nevoie de o vizibilitate sporită și de metode inovative pentru a atrage clienții și a-și crește vânzările. Anticipând aceste nevoi, am dezvoltat servicii specifice pentru a răspunde acestor provocări.

Am avut și am alături de mine o echipă formată din oameni care au împărtășit viziunea mea și, prin implicare și dedicare, au transformat acest proiect în realitate. Am combinat talentul și îndemânarea oamenilor cu tehnologia, fiind deschizatori de drumuri în furnizarea de soluții software personalizate pentru nevoile companiei și ale clienților noștri, branduri naționale și internaționale.
Continuăm în această direcție. Suntem hotărâți să rămânem în vârful tehnologiei, iar investițiile noastre în această zonă reflectă angajamentul nostru ferm față de excelență și inovație.

Rămân consecvent ideii că oamenii sunt cei care dau valoare unei organizatii. De aceea, investim în oameni, în educație și în dezvoltarea competențelor, astfel încât să putem avea o forță de muncă competitivă. Cu o echipă dedicată și bine pregătită, suntem pregătiti să aducem plus valoare clienților noștri.

Privim spre viitor cu entuziasm și determinare, pregătiți să explorăm noi orizonturi și să abordăm provocările cu încredere și curaj. Mulțumim clienților, partenerilor și echipei noastre pentru contribuția lor esențială la succesul nostru continuu.

Angajamentul nostru

De peste 20 de ani, suntem specialiști în furnizarea de servicii de merchandising, vânzări, audit și implementare POSM la
punctul de vânzare și în jurul acestuia.

Ne-am afirmat constant ca un partener de încredere, demonstrând adaptabilitate la nevoile clienților noștri și oferind soluții
personalizate, bazate pe bună organizare și inovație continuă.

Suntem pregătiți să fim o extensie a echipei dumneavoastră, contribuind activ la îndeplinirea obiectivelor și la dezvoltarea
sustenabilă a afacerii.

Vom continua să ne dedicăm misiunii noastre de a fi partenerul dvs. de valoare oferind servicii de excelenta, utilizand solutii
software ce permit o comunicare si un control permanent la punctul de vanzare in timp real.

Misiune-viziune-valori

Misiune

Ne propunem să devenim furnizorul strategic de servicii de retail la nivel național pentru companiile din sectoarele bunurilor de
larg consum, bricolaj, electronice și IT&C. Obiectivul nostru este să contribuim la creșterea vânzărilor clienților noștri prin
asigurarea unei vizibilități optime a produselor la raft.

Viziune

Să fim pionierii transformarii digitale a serviciilor de retail, oferind soluții inteligente care anticipează și depășesc așteptările
clienților.

Valori

Expertiză

Asigurăm o prezență națională extinsă, oferind servicii consecvente de înaltă calitate în toate regiunile țării. Rețeaua noastră vastă ne permite să fim aproape de clienți, adaptându-ne la nevoile specifice ale fiecărei zone. Explorați cum putem contribui la succesul afacerii dumneavoastră, indiferent de oraș.
Află mai mult!

Servicii

Oferim o gamă diversă de servicii care pot satisface nevoile variate ale clienților noștri oferindu-le soluții personalizate și adaptate la cerințele lor specifice
Află mai mult!

iMS

Investim în tehnologii moderne care au la bază inteligența artificială prin care putem automatiza procesele, îmbunătățind eficiența, sporind transparența și reducând costurile operaționale.
Află mai mult!

Dezvoltare durabilă

Ne bazăm pe principii fundamentale care promovează o dezvoltare economică sănătoasă și echitabilă, concentrându-ne pe implementarea de strategii și acțiuni care aduc beneficii durabile atât pentru societate, cât și pentru mediu și companie.
Află mai mult!

Cariere

Suntem o echipă cu o prezență națională, bine coordonată și capabilă să se adapteze rapid și eficient la schimbarile din piata. Suntem uniți de valorile comune promovate în cadrul companiei și de dorința de a fi mereu mai buni, mai pregătiți să oferim cele mai bune servicii clienților noștri.
Află mai mult!