Alaturi de echipa FC Rapid!

Puterea unei echipe de succes stă în oamenii din care este formată și care îi sunt alături, stă în entuziasmul lor, în dăruirea și dorința de a  reuși, indiferent de provocările care apar.

Suntem partener de suflet al FC Rapid și ne-am alăturat cu mândrie, în calitate de partener, unei echipe de profesioniști care și-a asumat cu convingere misiunea pe care și-au stabilit-o încă de la înființare – de a fi lideri intre echipe si in sufletul cat mai multor suporteri.

echipa FC rapid

Echipa FMCG Marketing&Distribuție

FMCG Marketing&Distribuție a fost înființată în 2004 cu misiunea de a fi principalul furnizor de servicii de merchandising la nivel național pentru companiile din industriile de bunuri de larg consum, bricolaj, electronice și IT. Obiectivul principal este de a crește vânzările clienților noștri prin asigurarea vizibilității la raft a produselor comercializate.

În  18 ani de existență, FMCG Marketing&Distribuție – companie 100% românească – a crezut în puterea echipei și a adunat în jurul său peste 1200 de angajați dedicați și pregătiți să susțină și să mențină performanța FMCG. Compania oferă partenerilor săi, companii din industria bunurilor de consum, servicii de merchandising la punctul de vânzare și în jurul acestuia, cât și servicii conexe: raportare, retail audit, sales promotion, implementare POSM, ”gift on pack”.

Prin eforturile și dedicarea fiecăruia dintre angajații săi, FMCG și-a extins rețeaua în peste 2700 de magazine de tip Hypermarket, Cash&Carry, Supermarket, DIY și LKA din întreaga țara făcând din FMCG o poveste de succes care merge mai departe și pe care o împărtășește cu toți partenerii și colaboratorii săi.

La fel cum fiecare suporter al Rapidului a dus cu el povestea unei mari echipe, istoria, trăirile, pasiunea și plăcerea jocului, la fel și FMCG merge mai departe.

Având la bază valori comune, FMCG se bucură să fie alături de Rapid și să coaguleze în jurul echipei oameni pentru care fotbalul, și orice altă formă de sport, înseamnă respect, toleranță, bucuria de a fi împreună și de a ne susține reciproc!

Suntem împreună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.