Cum alegeți materialele potrivite pentru promovarea in-door (POSM)

Publicitatea in-door este o formă de reclamă ce are loc în locații închise cu trafic mare, scopul său fiind acela de a promova produse și servicii către publicul țintă care frecventează aceste locații. Impactul crescut al acestui tip de promovare este dat de transmiterea mesajului dorit exact în momentul luării deciziei de achiziție.

Locațiile unde promovarea in-door are cele mai bune rezultate sunt lanțurile de hypermarket-uri și centrele comerciale. Aici FMCG Marketing & Distribuție  vine în ajutorul producătorilor, furnizorilor și distribuitorilor de produse de larg consum, cu soluții de promovare de înaltă calitate.

O metodă eficientă de promovare in-door oferită de FMCG este distribuția și amplasarea POSM (point of sale materials).

Ce sunt și cum se folosesc POSM?

Folosirea POSM-ului este o metodă rapidă de promovare in-door a produselor noi sau a celor promoționale. POSM-ul se amplasează în punctele de vânzare cum ar fi centrele comerciale, market-uri, hipermaketuri sau în alte locații închise unde produsele comercializate vor beneficia de o vizibilitate crescută cu ajutorul acestora.

POSM-urile prezente la raft targetează în special consumatorii care nu sunt loiali unei anumite mărci și pe cei sensibili la ofertele de preț.  De cele mai multe ori sunt folosite pentru a atrage atenția asupra unei oferte sau reduceri dar există cazuri când au scopul de a semnaliza produse sau sortimente noi.

Tipuri de POSM

POSM se prezintă sub forma unor dispozitive de tip display, bannere, standuri expoziționale, vitrine, dar și suporturi plexiglas pentru brosuri, leaflet display sau acrilic display.

Shelf linere-ele, shelf talk-ere și wobblere sunt folosite pentru a acapara atenția și a transmite informații legate de preț, promoție sau disponibilitate la raft. Acestea sunt așezate în locuri de maximă vizibilitate pentru a determina alegerea produselor expuse.

Aceste sisteme de expunere profesionale, standuri sau vitrine expoziționale pot fi luminate la cererea clientului prin sisteme de iluminare led.

 

Oferta și serviciile FMCG Management

Pentru ca totul să fie mai usor pentru clienții noștri, serviciile de instalare POSM al FMCG Management & Distribuție vin însoțite de programe de merchandising, auditări, precum și servicii de vânzări externalizate.

Oferim servicii de mercantizare, auditare și instalare POSM care asigură clienților vizibilitate, notorietate, dar și creșterea vânzărilor. Pentru o promovare eficientă in-door, produsele promovate sunt expuse și prezentate la raft, semnalizate prin materiale POSM atrăgătoare, iar  platforma noastră online de raportare oferă clienților posibilitatea de a vizualiza și descarcă rapoarte și imagini privind activitatea realizată zilnic la raft.  Pentru o ofertă personalizată sau mai multe detalii referitoare la oferta noastră vă rugăm să ne contactați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.